Ořechové mouky
CHD Třebíčsko Arašídová mouka
Skořápkové plody
Stále větší popularitě čelí arašídová mouka, kterou získáme rozemletím arašídů. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje.
Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z arašídové mouky větší sytivost.
Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %.
Vyrobeno v ČR.
CHD Třebíčsko Mandlová mouka natural
Skořápkové plody
Stále větší popularitě čelí mandlová mouka, kterou získáme rozemletím jader mandlí. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje.
Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z mandlové mouky větší sytivost.
Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %.
NOVINKA: Vyberte si, do čeho Vám to zabalíme - plastový sáček x znovuuzavíratelný doypack zip sáček.
CHD Třebíčsko Vlašskoořechová mouka
Skořápkové plody
Stále větší popularitě čelí vlašskoořechová mouka, kterou získáme rozemletím vlašáků. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje.
Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z ořechové mouky větší sytivost.
Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %.
Vyrobeno v ČR.
CHD Třebíčsko Mandlová mouka jemná
Skořápkové plody
Stále větší popularitě čelí mandlová mouka, kterou získáme rozemletím jader mandlí. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje.
Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z mandlové mouky větší sytivost.
Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %.
Země původu: Španělsko.
CHD Třebíčsko Lískooříšková mouka
Skořápkové plody
Stále větší popularitě čelí lískooříšková mouka, kterou získáme rozemletím jader lískových oříšků. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje.
Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z lískové mouky větší sytivost.
Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %.
Vyrobeno v ČR.
CHD Třebíčsko Kešu mouka pražená
Skořápkové plody
Stále větší popularitě čelí kešu mouka, kterou získáme rozemletím jader kešu ořechů. Jedná se o zdravou alternativu pšeničné mouky a také se s ní velmi podobně pracuje.
Navíc přináší mnoho zdravotních benefitů, jako například zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, minerální látky a vitaním E. Hlavní předností je nulový obsah lepku - je tak vhodná pro celiaky. Je lehce stravitelná a oproti pšeničné mouce mají pokrmy připravené z kešu mouky větší sytivost.
Skladujte je v teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti max. 70 %.